Ribas i Seix, Teresa

Horitzontal

Informació personal

Ribas i Seix, Teresa

Professora de la Universitat Autònoma de Barcelona

Adreça electrònica: teresa.ribas@uab.cat

 

Descripció

Llicenciada en Filologia Hispànica i doctora per la Universitat  Autònoma de Barcelona, és professora titular del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials de la UAB i exerceix la seva docència en l’àrea de didàctica de la llengua, dirigida especialment als futurs mestres de primària,  al professorat de secundària i als estudiants del Màster Oficial de Recerca. Ha obtingut finançament públic per impulsar projectes d’innovació docent i ha desenvolupat en diferents períodes càrrecs de gestió a la Facultat de Ciències de l’Educació.

Forma part del grup de recerca GREAL des de la seva creació i ha participat i participa en diversos projectes de recerca competitus sobre l’ensenyament de la composició escrita, sobre l’avaluació formativa en l’ambit de l’escriptura i sobre la reflexió metalingüística i l’ensenyament de la gramàtica en situacions escolars. Així mateix, dirigeix treballs de recerca i tesis sobre aquestes temàtiques en el si del Màster Oficial de Didàctica de la Llengua i la Literatura i en els Estudis de Doctorat del Departament.

Té nombroses publicacions i ha organitzat trobades científiques sobre aquests temes i sovint participa en jornades i cursos de formació permanent del professorat.

Publicacions